Camioane, miniexcavatoare, mini-incarcatoare

Camioane, miniexcavatoare, mini-incarcatoare
Ma uitam zilele trecute pe canalul tv. Discovery Chanel, la o emisiune cu camioane, care fac diferite transporturi de marfuri in Australia. Pentru cei pasionati chiar o recomand, documenatarul se numeste: Camioane in Australia. Nu stiu cati ati vazut cum arata cele mai lungi camioane din lume si cum se conduc? Cei de acolo le numesc: tren de sosea.
Saptamana aceasta unul din soferi spunea ca nu e chiar asa de greu de condus, un asemenea camion, ZIUA, dar noaptea are o senzatie ciudata pentru ca nu stie unde e spatele remocii, iar in viraje e dificil sa vezi pe unde calca ultima roata. Si, ai e o problema, cand intri in depasirea unui alt camion, soselele fiind destul de inguste pentru ele.

Acelasi sofer de camion, de mari dimensiuni, vorbea de distantele foarte mari dintre punctul de incarcare si cel de descarcare, iar in cazul unei defectiuni trebuie sa ai si ceva cunostinte de mecanica, chiar daca esti in contact cu mecanicul tau…Atunci cand ai o defectiune pe traseu trebuie sa actionezi rapid pentru ca altii depind de marfa pe care ei o transporta si orice ora intarziere duce la pierderi la celalalt capat al lantului de distributie…E o munca grea si obositoare, dar daca iti place ceea ce faci, cand finalizezi cursa ai sentimentul ca esti util comunitati…
Soferul respectiv mai povestea despre o cursa in care trebuia sa duca combustibil la mai multe destinatii. La un moment dat, pe traseu, mergea pe un drum prafuit, de pamant, cum sunt si prin Australia, s-a defectat pompa camionului. Oamenii asteptau combustibilul, inclusiv pompieri si ambulanta aveau nevoie, iar camionul se impotmolise undeva la mijlocul distantei…Soferul si mecanicul aflat la capatul celalat al telefonului, nu stiau cum sa repare mai repede, pentru a recupera timpul pierdut.
Am vazut, la televizor, in acel documentar cat de responsabili sunt acei oamenii fata de comunitatea lor, a caror activitate depinde foarte mult de acel combustibil si, nu numai…
Cei care intretin si exploateaza aceste camioane speciale, gigantice, ajuta comunitatile din Australia, care sunt izolate, pe distante foarte mari si drumuri „grele” …sunt profesionisti.
Azi, navigand pe internet si amintindu-mi de documentarul cu pricina am vrut si eu sa vad cum arata niste camioane adevarate si am dat de un site, care pe langa minunatele camioane, pe care le inchiriaza, se ocupa si cu Inchirieri miniexcavatoare Bobcat cu picon  sau Inchiriere mini-incarcatoare frontale Bobcat si Caterpillar , Gama Admin Construct, Soseaua Tudor Vladimirescu 55, Clinceni. Bine dimensiunile sunt diferite, deoarece camioanele sunt difeite, dar ca si mod de functionare sau reparare este acelasi principiu si au aceleasi componente.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi plina de momente frumoase!

PS. Dragi mei, cititori ai acestui blog va invit sa urmariti emisiunea de car am vorbit in acest articol pentru a vedea cum se desfasoara un transport cu asemenea trenuri de sosea…

Posted on aprilie 18, 2019, in comert online and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: