Culturismul si steroizi

Este foarte adevarat ca sunt multi oameni, in lumea asta atat de mare, care se lasa de sport si oamenii care se apuca de un sport, dar nu discut despre aceste situatii.

Stim cu totii ca, pentru a atinge un nivel ridicat in oricare disciplina sportiva, e nevoie de multa munca. Pentru performanta, e nevoie si de o dieta adecvata, echilibrata, in care suplimentele isi gasesc locul lor.

Chiar daca, specialistii recomanda sa se consume cat mai multe produse naturale sunt sportivi sau simpli practicanti de sport care iau steroizi.  De fapt, sunt niste hormoni de creste pot ajuta la cresterea masei musculare, folositi in special de culturisti.

Daca ma intrebati pe mine, daca e bine sau nu? Habar nu am! Stiu ca atat timp cat produsele respective sunt comercializate legal si sunt originale, pot fi benefice. Cum zicea, un amic de al meu: „Unele sunt bune organismului, altele nebune”. Dar, e bine sa consultati un specialist. Sfatul acestuia ne va fi de un real folos.

Daca eu doresc sa-mi cumpar un supliment alimentar, arunc un ochi si pe informatiile disponibile. Si, Slava Domnului, in era internetului, informatia e accesibila oricui.
Este foarte adevarat ca nu-s fan suplimente nutritive, vitamine, steroizi injectabili sau steroizi orali. Din cand in cand, asemenea produse le consum iarna, perioada cand organismul are nevoie mai mare de asa ceva. .

Legat de performanta sportivilor. Stiu ca in lumea culturistilor, steroizi sunt folositi si mai stiu ca acestia nu-s un produs magic, ce pot sa produca „pachetele de muschi”, ravnite. E nevoie de munca multa la sala, pentru modelarea un corp frumos, cu care sa se poata obtine premii importante, in aceasta disciplina sportiva.

Nu inchei fara sa va invit sa dati un click aici  pentru a avea o imgine completa in legatura cu steroizi.

Posted on iulie 21, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: