Sorin Sanisel: Am un prieten stomatolog

Am un prieten stomatolog. Omul trebuie sa recunosc ca este atipic, la el preturile sunt in functie de cum stai cu banii. Daca afacerile iti merg are preturi decente, daca nu prea ai bani ii spui si pretul este reprezentat de materialele consumate plus 2-3 shaorma. Omul chiar este bun profesionist, testat personal de 15 ani, insa la el ajungi client doar cu recomandarea unui prieten. Nu suporta cocalarii care cred ca pot sa cumpere cu bani absolut orice. De obicei cand un astfel de cocalar ii calca pragul il invita politicos: „mars afara, din cabinetul meu!”


L-am intrebat cum a procedat in starea de urgenta cand l-au sunat pacientii? Raspuns: „la fel cum au procedat toti colegii mei care au depus juramantul de credinta fata de pacient. Am mers pe ascuns la cabinet si am tratat toti pacientii care aveau dureri, cu usa inchisa, cu draperiile trase, cu pus pacientul sa se jure ca nu spune nimic la nimeni, mi-am facut datoria.”
Plecand de la asta, personal cred ca cei care conduc Romania si inca tin economia inchisa sunt pe alta lumea, o lume paralela fata de realitatile romanesti. Popor paralel care crede ca termoscanarea radiaza creierul, conducatori paraleli care cred ca poporul sta dupa ei si asteapta ziua de maine. Nu este asa, poporul se descurca in ilegalitate asa cum poate. Ne-am dus la stomatolog pe ascuns, ne-am dus la frizer pe ascuns, acum palmam pe ascuns pizza si berea din restaurante.

Posted on mai 24, 2020, in internet and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: