Romanii fenteaza legea

Daca fentam legea, ca suntem noi destepti, si cumparam certificate false cum ca suntem negativ Covid-19, din vama sau de mai stiu eu unde, in loc sa ne testam inainte de plecarea cu masina personala sau cu busul in vacanta in Grecia, o sa ajungem sa ne facem concediul pe balcon. Cum se discuta pe vremea ministrului Udrea.
Nu cred ca intelegeti, cei tentati sa cumparati un test contrafacut sau care ati cumparat deja, ca e vacanta voastra in joc, in primul rand, daca sunteti asimptomatici. Urmatoarea consecinta e ca grecii ne vor restrictiona si mai mult accesul, si alti romani, de buna credinta, care respecta toate aceste conditii noi pentru intrarea in Grecia, vor fi victimele voastre.
Nu contest ca e complicat sa gasesti laboratorul, sa te programezi, sa faci testul, sa te incadrezi in cele maximum 72 de ore. Dar pe primul plan este sanatatea noastra, a tuturor, apoi vacanta, cu tot ce asteptam de la ea, in Grecia.
Ma mai gandesc si ca nu mai scapam in veci de virus, daca tot fentam regulile, si sapam sistematic la o criza care ar putea fi si mai adanca sau indelungata decat o proiectam acum.

Posted on iulie 17, 2020, in turism and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: