Lăcustele portocalii în război cu lăcustele albe

Lăcustele portocalii în război cu lăcustele albe

Dragi cititori, poporul român este condus de niște lăcuste care prăduiesc și devorează tot ce prind în țara aceasta. De câteva luni, la guvernare au ajuns „celebrele” lăcuste portocalii-gălbui. Doar că România mai are o guvernare din umbră, exercitată de lăcustele cu gulere albe. Lăcusta portocalie cîțu s-a trezit că i-a pus gând rău lăcustei albe isărescu, rege peste gulerele albe. Dar în lumea lor de lăcuste, nu poți face așa ceva fără aprobarea lăcustei regine portocalii, iohănușa.
România era deja prăduită de resurse, metodic, cu cap, calculat, profesionist, de către lăcustele cu guler alb, încă din 1990. Dar, brusc, țara s-a trezit cu lăcuste portocalii la butoane, care o prăduiesc fără metode, fără cap, fără calcule, fără profesionalism. Lucru care a atras critici și semnale de alarmă din partea regelui lăcustelor cu guler alb. Este și normal: există riscul ca dacă lucrurile scapă de sub controlul „firesc” al prăduirii, acestea să degenereze în ceva ce trezește colectiv pe români. Supărată de critici, lăcusta portocalie cîțu dorește acum să lovească în moalele capului pe regele lăcustelor albe.
Dacă reușește sau nu reușește nici nu mai are importanță. Însă, extrem de important este următorul lucru: lăcustele cu guler alb vor scoate arsenal greu în această luptă pentru putere, cu care vor ataca lăcustele portocalii, mai ales pe regina acestora. Cum se va termina lupta dintre cele două tipuri diferite de lăcuste ? Cu capete de lăcuste căzute.
Între timp, cititorii mei, rugați-vă pentru a se face LUMINĂ în țara noastră !
Al vostru,
Antonin Opris.

Posted on iulie 19, 2020, in internet. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: