Realitatea despre studiourile de videochat

Realitatea despre studiourile de videochat
Despre studiourile de videochat s-a scris si s-a vorbit inca de la aparitia lor. In foarte multe situatii, discutiile despre studiourile de videochat, s-au purtat intre prieteni, amici, niciodata in mass-media. Poate gresesc, nu am vazut eu. Dar, cu siguranta nu este nicio rusine sa scriem, sa vorbim despre acest subiect, chiar daca mai exista unii care se fac ca nu exista. la fel si cu saloanaele de masaj, dar acesta este un alt subiect, la fel de sensibil. De aceea, sunt decis, azi, sa va prezint punctul meu de vedere legat de subiectul cu pricina, studiourile de videochat din Romanai. Adevaruri despre meserie de model intr-un studio de videocat ca acesta : prime-studios.ro

Asadar, trei din adevarurile nerostite despre un studio de videochat in Romania.
In primul rand, spun, din toate informatiile mele, ca activitatea intr-un studio de videochat se desfara in conformitatea cu normele si legislatia din Romania. Pe scurt, videochatul este legal!
Cu sigutaranta intr0un studio de videochat, minori nu trebuie sa fie implicati in niciun fel. Accesul la site-urile respective este sau ar trebuie sa fie restrictionat pentru persoanele mentionate. Accesul,in locatia  in care isi desfasoara activitatea un studio de videochat, este limitat si, bineinteles ca exista paza asigurata de o firma specializata.
Un alt aspect este acela legat de soft-ul pe care ruleaza PC-urile. Ele au licenta si in consecinta nici nu am vazut actiuni desfasurate de reprezentanti statului in locatiile studiourilor de videochat.
Ca sa mai spulber un mit, nu se practica, in studiourile de videochat, prostitutia. Asada, totul este strict.
In privinta taxelor si impozitelor, aici declararea veniturilor este responsabilitatea fiecaruia.
Personalul este angajat cu contract de munca nedeterminat sau contract de colaborare.
Personalul este cu tot ce inseamna, taxe, impozite, vechime in munca, etc. Nu am auzit pe cineva sa fie pensionat din videochat, dar este un inceput pentru persoanele tinere si un venit foarte bun pe o perioada relativ limitata in timp. Este reala si afirmatia ca se lucreaza si in sitemul part-time, dar asta tine de optiunile fiecaruia, de cum isi negociaza programul de lucru si in de timpul disponibil.
Veniturile sunt frumusele in meseria de model videochat.
Cu siguranta, nimeni nu se va imbogati, dar veniturile obtinute din activitate aceasta pot asigura un trai decent. Sunt multe persoane care au reusit sa-si plateasca intretinerea pe timpul facultati, cu un program flexibil. Acesta este un adevar si sunt multe exemple.
Ca sa nu ziceti ca spun prosti, la acest studio de videochat  , Prime Studios Bucuresti, bonusul de angajare este de 500 de dolari, bonusul pentru recomandare este de 200 $. De asemenea, se asigura, la inceput de colaborare un salariu fix de 300 de lei. Practic este asigurata stabilitatea financiara a persoanei care decide sa se angajeze sau sa colaboreze cu Prime Studios Bucuresti.
Cred ca cele trei argumente, adevaruri prezentate de mine sunt suficiente pentru a arata realitatea din studiourile de videochat romanesti. Despre cele din strainatate nu va pot spune nimic, deoarece nu am informatii si nu ma voi pronunta.
Din blogosfera va doresc multa bafta 🙂

Posted on aprilie 29, 2022, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: