Italienii vor să producă brânza „La Marchesa” la Vâlcea

O companie italiană vrea să construiască în județul Vâlcea o fabrică de procesare a laptelui, cu tehnologia renumitei companii „La Marchesa”, unde să producă anual până la 2.000 de tone de brânză.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, a declarat că a purtat o primă rundă de discuții cu italienii care vin din regiunea Caserta.

În primă fază, italienii s-au arătat interesați de potențialul zootehnic al județului, de numărul de bovine și de arealul unde sunt concentrate cele mai multe animale.

“Intenția declarată a investitorilor italieni este de a construi o fabrică în complex cu o fermă de bivolițe sau vaci, dar iau în calcul și organizarea unor centre de colectare a laptelui din fermele locale ale crescătorilor de animale, în așa fel ca fabrica să aibă asigurată materie primă pentru producerea anuală între 1000 — 2000 tone brânză”, a declarat președintele CJ, Ion Cîlea, pentru agerpres.ro.

Posted on Martie 27, 2014, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Un lucru foarte bun pentru Romania. Nu doar ca intra cativa banuti in buget, dar asa alte firme din afara Romaniei vor avea incredere sa-si dezvolte afacerea si aici. Dar, sistemul isi bate joc pur si simplu de orice antreprenor. Abia rezista ABC din colt. Mai ales daca ar da tot timpul bon fiscal, practic n-ar castiga absolut nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: