Italienii vor să producă brânza „La Marchesa” la Vâlcea

O companie italiană vrea să construiască în județul Vâlcea o fabrică de procesare a laptelui, cu tehnologia renumitei companii „La Marchesa”, unde să producă anual până la 2.000 de tone de brânză.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, a declarat că a purtat o primă rundă de discuții cu italienii care vin din regiunea Caserta.

În primă fază, italienii s-au arătat interesați de potențialul zootehnic al județului, de numărul de bovine și de arealul unde sunt concentrate cele mai multe animale.

“Intenția declarată a investitorilor italieni este de a construi o fabrică în complex cu o fermă de bivolițe sau vaci, dar iau în calcul și organizarea unor centre de colectare a laptelui din fermele locale ale crescătorilor de animale, în așa fel ca fabrica să aibă asigurată materie primă pentru producerea anuală între 1000 — 2000 tone brânză”, a declarat președintele CJ, Ion Cîlea, pentru agerpres.ro.

Reclame

Posted on martie 27, 2014, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Un lucru foarte bun pentru Romania. Nu doar ca intra cativa banuti in buget, dar asa alte firme din afara Romaniei vor avea incredere sa-si dezvolte afacerea si aici. Dar, sistemul isi bate joc pur si simplu de orice antreprenor. Abia rezista ABC din colt. Mai ales daca ar da tot timpul bon fiscal, practic n-ar castiga absolut nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: