Apple a lansat iPhone 6 și un gadget surpriză

09:45 PM: Evenimentul Apple se încheie cu un mic recital al celor de la U2. De altfel, noile smartphone-uri iPhone 6 se vor vinde împreună cu cel mai recent album al lor.

09:32. Apple Watch funcționează în pereche cu noile smartphone-uri lansate, dar și cu toate modelele iPhone din seria 5. Vor fi trei modele: Apple Watch, Apple Watch Sport și Apple Watch Edition. Prețul de pornire va fi de 349 de dolari în Statele Unite. Vor apărea în magazine la începutul anul viitor.

09:27. Tim Cook spune că el își folosește smartwatch-ul pentru a-și controla televizorul Apple.

09:20. Ceasul poate face diferența dintre o apăsare, care funcționează ca un click dreapta pe un mouse și o atingere, care e ca un click stânga.

09:15. Vor fi două ceasuri Apple, cu dimensiuni diferite, cel mai probabil va fi unul pentru dame și unul pentru bărbați.

09:13. Apple Watch se va încărca wireless și vor fi șase tipuri de curele.

09:10. Ecranul de protecție este făcut din safir, mult mai rezistent la zgârâieturi și șocuri. De asemenea, sistemul electronic din interior este protejat împotriva apei.

09:07. Apple Watch va putea fi folosit și ca asistent pentru activitățile sportive. Are senzori care pot măsura distanța și viteza.

09:05. Are mai multe tipuri de curele și poate fi asortat la mai multe tipuri de haine, spun cei de la Apple. De asemenea, va avea încorporat și sistemul vocal Siri.

09:04. Ceasul Apple îți dă posibilitatea să folosești hărțile, întrucât are funcție de zoom.

09:00. Vor fi și două ceasuri din metale prețioase: unul cu carcasă de aur, altul din argint. Toată lumea e în picioare, Tim Cook își aplaudă echipa. Apple Watch

08:59. Începe un film de prezentare: e vorba de un ceas inteligent.

08:57. Tim Cook: „Mai avem un produs de anunțat!”. În sală se aud aplauze.

08:46. Șeful Apple prezintă „Pay”, o aplicație prin care poți plăti cu smartphone-ul. Într-un clip care rulează pe ecranul din sală apare o femeie care apropie smartphone-ul de un dispozitiv, ține degetul apăsat pe buton cu senzor de amprentă și plata se efectuează instant. Oricum, acest sistem nu va fi și în România nici măcar în viitorul apropiat.

08:34. Tim Cook e din nou pe scenă.

08:30. În Statele Unite, la un abonament pe 2 ani, un iPhone 6 de 16GB va costa 199 de dolari, cel de 64GB va costa 299 de dolari, iar unul de 128 GB va costa 399 de dolari. În ceea ce privește iPhone 6 Plus, acesta va avea prețuri între 299 de dolari și 499 de dolari, tot la abonament. În magazinele din Statele Unite vor apărea începând cu data de 19 septembrie.

08:22. Camera de pe iPhone 6 va avea 8 Megapixeli, însă va fi un senzor îmbunătățit. Autofocusul de exemplu va fi mult mai rapid. De asemenea, fotografiile panoramice pot avea până la 43 de megapixeli. De asemenea, filmează 1080p.

08:19. Cei de la Apple au instalat pe noile smartphone-uri și un senzor special pentru cei care fac sport. „Coprocesorul” M8 poate face diferența automat între cycling și alergare, potrivit lui Schiller. De asemenea poate măsura inclusiv unghiul de înclinare a suprafeței pe care faci sport.

08:17. Bateriile de pe cele două smartphone-uri promit o autonomie destul de mare. De exemplu, iPhone 6 Plus ține pentru 24 de ore de discuții în 3G, iar iPhone 6 – 14 ore.

08:15. Cele două smartphone-uri vor fi dotate cu procesoare A8, pe 64 biți. Potrivit lui Schiller, acestea sunt cu 25% mai rapide decât cele din generația anterioară și vin cu îmbunătățiri importante în ceea ce privește partea grafică.

08:12. iPhone 6 are o grosime de 6,8 milimetri, iar iPhone 6 Plus are 7,1 mm.

08:10. iPhone 6 va avea o rezoluție a ecranului de 1334 X 750, iar iPhone 6 Plus de 1920 X 1080. Modelul iPhone 6 Plus are cu 185% mai mulți pixeli decât iPhone 5S.

08:09. Pe scenă urcă Phil Schiller. Noile smartphone-uri Apple vor avea o nouă generație de ecrane – Retina HD. iPhone 6 va avea un display de 4,7 inci, iar iPhone 6 Plus va fi de 5,5 inci, exact cum s-a vehiculat până acum.

08:08. Pe ecranul din sală rulează filmul de prezentare cu nou telefon. De fapt sunt două telefoane și arată identic ca machetele care au fost prezentate pe internet în ultima perioadă. Apple lansează În sală se aud aplauze.iPhone 6 și iPhone 6 PlusiPhone 6 și iPhone 6 Plus

08:07. „În seara aceasta avem cel mai mare eveniment în ceea ce privește iPhone”, spune Tim Cook, CEO Apple.

08:00. Lansarea iPhone 6  început. Tim Cook intră pe scenă, sare peste cifre și trece direct la prezentare.

 

Deși nu e încă sigur, e posibil ca Apple să prezinte pe lângă IPHONE 6 și un ceas inteligent.

Din câte se pare, IPHONE 6 va fi lansat în două versiuni: un smartphone cu diagonală de 4,7 inci și un altul de 5,5 inci, care își dorește să concureze cu Samsung Galaxy Note și celelalte phablet-uri lansate de ceilalți producători.

Procesorul de pe IPHONE 6 ar putea fi un A8, mai rapid și mai eficient în ceea ce privește consumul de energie. Geamul de protecție ar putea fi din cristal safir, un material foarte rezistent la zgârâieturi. Despre camera de pe IPHONE 6 se zvonește că ar putea fi cu un senzor de 13 Megapixeli.

PREȚ IPHONE 6. Ca și până acum, cel mai probabil, IPHONE nu va ajunge în România imediat după lansare. Din câte se pare, potrivit unor surse, IPHONE 6 ar putea costa în jur de 700 de dolari. În România ar putea ajunge undeva în jurul sumei de 1.000 de euro.

Posted on septembrie 10, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: