Turcescu – manipulare ieftina!

Robert Turcescu a publicat pe blogul său o postare în care spune că este agent sub acoperire și a pus și câteva copii ale unor state de plată. Evenimentul zilei a susținut că respectivii fluturași ar putea aparține fostei iubite a lui Robert Turcescu, Oana Sârbu. Mai exact, ar fi vorba de salariul pe care aceasta îl obține de la Ansamblul Doina Armatei, unde este angajată de peste 10 ani.
Jurnalista Sorina Matei, de la B1TV, spune că Oana Sârbu a infirmat faptul că fluturașii de salariu i-ar aparține.
Meleșcanu: Nu l-a obligat nimeni
Fostul șef al Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, care s-a înscris în cursa pentru prezidențiale, spune că nu înțelege de ce s-a deconspirat Robert Turcescu, dacă este cu adevărat agent sub acoperire.
„L-am considerat un jurnalist de mare talent și de mare viitor. Nu mereu i-am împărtășit opiniile, dar ăsta e alt lucru, este un jurnalist cu reale calități și cu atât mai mare a fost surpriza mea când am văzut pe TV cum a fost pus în imposibilitatea de a reacționa altfel decât a se deconspira pe sine însuși.
Înteleg, uman, zbuciumul prin care trece. Problema mea este alta: când vrei să faci o treabă, trebuie să o duci până la capăt. Problema mea nu este această deconspirare, problema mea este de ce a fost acceptat să fie, dacă a fost ofițer acoperit. Deci dacă o faci, atunci trebuie să te ții de ea. Nu înțeleg cum a ajuns să fie recrutat fără ca el să-și dorească acest lucru, fără să vrea”, a declarat Teodor Meleșcanu la Realitatea TV.

Posted on septembrie 24, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: