Google si-a schimbat logoul

Cunoscutul motor de cautare online Google si-a schimbat, joi (13 noiembrie 2014) logoul, pentru a marca aterizarea robotului Philae pe nucleul cometei Churyumov-Gerasimenko, o noua premiera in istoria spatiala.

Robotul american Philae a aterizat ieri pe nucleul unei comete, o premiera in istoria spatiala, a anuntat Agentia Spatiala Europeana, citata de AFP.
rr
Robotul Philae a coborat lin spre cometa 67/P Churyumov-Gerasimenko, la care a ajuns dupa sapte ore de la desprinderea de sonda Rosetta la ora 10,00 (09,00 GMT). „A decurs bine. Suntem foarte fericiti. A decurs fara probleme”, a declarat Andrea Accomazzo, directorul de zbor pentru misiunea Rosetta la Centrul European de Operatiuni Spatiale (ESOC) al ESA, in Darmstadt.

Responsabilii misiunii sondei europene Rosetta, care navigheaza de zece ani in spatiu, au dat miercuri dimineata ultima unda verde pentru lansarea micului robot-laborator cu o greutate de 100 kg.

Lansat la circa 20 km de suprafata cometei, Philae va cadea liber sapte ore inainte de a incerca sa aterizeze pe nucleul cometei Churyumov-Gerasimenko.

Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Posted on noiembrie 13, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: