Dle presedinte, desecretizati dosarul rapirii jurnalistilor.

Un avocat a aruncat azi o bomba cu ceas in gradina Palatului Cotroceni. Dle presedinte, desecretizati dosarul rapirii jurnalistilor. Asa striga disperat avocatul patronului cu a carui nava se spune ca a fugit Omar Hayssam din Romania. Apelul vine in contextul in care exista ordine judecatoresti ca SRI sa dea informatiile cuprinse in 111 file din dosar catre instante si institutia se face ca nu vede, nu aude. Ce va face Iohannis? Basescu a spus ca rapirea e secreta 50 de ani.

Manevra dubioasa a procurorilor DNA. Unul dintre putinii oameni care au avut curaj sa denunte abuzurile regimului Basescu a fost reţinut azi de procurorii DNA pentru dare de mită, cumpărare de influenţă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, invocându-se o mită de …. 50 000 de lei. Este vorba de Gheorghe Deaconeasa, fost director al Ocolului Silvic Vîlcea, care în 2012 povestea la Exces de Putere cum a fost ameninţat de oamenii lui Udrea ca să cedeze nişte pământuri pe care ea voia să le transforme în pârtie. După ce i-au fost incendiate mai multe utilaje şi a fost ameninţat că şi casa lui va fi arsă, omul s-a mutat într-o casă izolată în vârful muntelui.
Informatiile care circula acum sunt in sensul unui zid care pare ca se ridica de jur imprejurul fostului presedinte si al oamenilor lui, sub aparenta lupta impotriva abuzurilor fostei guvernari. E asa?

Posted on aprilie 23, 2015, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: