La ordinea zilei de 11 septembrie 2015

Curtea de Apel a păstrat decizia primei instanţe în cazul Marianei Rarinca – a condamnat-o la 3 ani de închisoare cu suspendare pe fosta asistentă a soţului Liviei Stanciu. Preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie are astfel onoarea „reperată” de către Curtea de Apel cu ajutorul DNA. E un motiv bun să rămână în funcţie pentru că femeia pe care a acuzat-o de şantaj are acum cazier. Cât despre Mariana Rarinca, vă spun doar că, femeia îşi pregătise deja bagajele aşteptându-se să fie dusă la închisoare.

Traian Băsescu tace mâlc după difuzarea imaginilor de la Antena3, care demonstrează fără putinţă de tăgadă că fratele său avea relaţii financiare strânse cu familia lui Bercea Mondial. Nu şi-a pierdut tupeul aşa încât azi a apărut la Parchet cu zâmbetul pe buze în ciuda huiduielilor celor care-l aşteptau. I-a solicitat procurorului o confruntare cu Gabriela Firea şi a refuzat să facă alte declaraţii. Potrivit avocatului Bolcaş, care-o reprezintă pe Gabi Firea, în acest dosar se cam trage de timp.
Iar Mircea Băsescu dă vina pe alcool pentru faptul că a cerut bani de la familia Bercea şi pentru că le-a spus lui Băsică şi Izaurei că sume importante au ajuns şi la fratele său, preşedintele. Se pare că beţia este argumentul suprem al fraţilor Băsescu pentru orice nelegiuire. Ce părere aveţi despre evenimentele din ultimele două zile şi care credeţi că va fi deznodământul?

Cine isi mai aminteste ce s-a intamplat pe 11 septembrie…cu multi ani in urma…in SUA?

Posted on septembrie 11, 2015, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: