Daca noi iertam, vom fi si noi iertati”

In SUA, Wiliam J. Gaynor, fost primar al New York-ului, a fost atacat puternic de presa , dar impuscat fiind de un contestatar, aflat in spital aproape pe moarte, a spus: „In fiecare seara iert totul si pe toti.”
In Romania, Parintele Arsenie Boca, ne invata ca „daca noi iertam, vom fi si noi iertati”.
„Iarta-l pe cel ce te ocaraste, caci si tu ai nevoie de iertare de la Dumnezeu. Daca noi iertam, vom fi si noi iertati. Cum ne vom purta cu semenii, asa se va purta si Dumnezeu cu noi.”

Cand ai un suflet mare poti sa ierti si pe dusmanul tau. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i vorbesti, sa-i fii prieten… inseamna mult mai mult decat atat! Inseamna sa-ti eliberezi sufletul de resentimente, sa nu-i doresti raul…. sa ignori rautatea lui, iar cand tu nu transmiti prin vorbe, scris, ganduri, semnale negative cuiva inseamna ca ii anihilezi puterea de a face rau…nu te mai poate atinge ,iar ceilalti vad asa cum este el cu adevarat si fac diferenta… In final…”dispare” raul, energia negativa a aceluia nu te mai poate atinge pentru ca sufletul iti este plin de bunatate si omenie pentru ceilalti din jurul tau, care merita! Iar prietenia si simpatia prietenilor, cunoscutilor…. devin un zid protector! Asa cred eu!

Posted on ianuarie 17, 2016, in diverse. Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. Foarte frumos din partea ta! Ura ne imbolnaveste… Nu se merita sa ne imbolnavim din cauza altora!!!

  2. Da bineinteles ca Dumnezeu spune ca trebuie sa ne iertam semenii nostri precum o face si El cu noi, dar sa nu uitam ca orice greseala are consecinte.

  3. Exista in viata tot felul de probleme dar nici odata nu pot sa urasc pe cineva,deci faptul ca ai deschidere si suflet asta spune multe,si dupa mine asa ar trebui

  4. zici, tu…eu unul sunt ateu….ce sa fac?..

  5. College students can determine which type of financial aid they need to get the student lending options depending on his or her need and course rates An asset is normally the home,
    extravagance car, stocks and shares or gives.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: