Momente din viata

Sunt momente in viata cand te simti coplesit de probleme, cand suferinta devine insuportabila, cand te simti singur si nu mai ai incredere ca poti sa te ridici si sa mergi mai departe. Da, pentru fiecare dintre noi exista astfel de momente… ele fac parte din viata umana.

Insa, chiar daca intr-un astfel de moment simti ca nu mai ai resurse si ca ai ajuns la capatul puterilor, nu este asa. Este doar perceptia ta din acea clipa si stii si tu asta pentru ca ai depasit cu siguranta multe episoade nefaste din viata ta.

Nu permite ca un astfel de moment sa te defineasca. Ridica-te cu ultimele tale forte si lupta! Foloseste-ti puterea care ti-a mai ramas si infrunta-ti problemele. Gandeste-te ca poti sa iti transformi experienta intr-o lectie de viata, ca poti sa devii un diamant care a devenit atat de stralucitor tocmai pentru ca a suportat presiunea imensa exercitata asupra lui.

Avem nevoie de tine, de povestea ta de reusita, de frumusetea pe care o emani si intelepciunea pe care ti-ai insusit-o. Avem nevoie de toate acestea pentru a crea o lume mai buna, pentru a da speranta tuturor celor care se lupta cu greutatile vietii.

Problemele iti sunt date in viata pentru a te intari nu pentru a te infrange. Ridica-te, lupta, depaseste toate episoadele nefaste si inspira-ne pe toti cu reusita ta. Avem nevoie de tine!

Posted on august 26, 2016, in socio-politic. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Frumusetea acestor cuvinte vine intotdeauna de la o gandire armonioasa si inaltatoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: