Gazduiesc: Csibi Magor

 

De multe ori avem tendința să ne plângem de țara în care trăim, de oameni, de condiții și de societate și tindem să ne resemnăm spunând că nu se poate schimba nimic sau că nu avem oameni de calitate.
Experiența mea arată că de fiecare dată când am lansat un apel, o campanie sau o cerere de ajutor pentru diverse cauze legate de natură, indiferent de vizibilitate sau de mediatizare s-au găsit foarte mulți oameni care să sară în ajutor și să se uite doar la cum pot ei să ajute.
Ieri WWF România și Leo Bereczky au lansat un apel ca să salvăm singurul orfelinat de urși din Europa care oferă șansă ursuleților care rămân orfani și iată, într-o zi și jumătate 99 de oameni au sărit să ajute.
Finalul campaniei este încă departe și orfelinatul are nevoie încă de foarte mult ajutor, însă eu mi-am reîncărcat optimismul pentru weekend și m-am convins că lumea nu este compusă de oameni care comentează și demotivează, ci de oameni faini, care vor să creeze un viitor mai bun. Cârcotașii sunt mai vizibili doar când restul oamenilor au treabă, însă când e nevoie de solidaritate apar mulți oameni cu care se poate construi o țară în care să ne facă plăcere să trăim.

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on septembrie 10, 2016, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: