Klaus Iohannis, in razboi cu romanii

Daca-i cutremur de 5.4 grade pe richter, care afecteaza scoarta pamantului si ar putea provoca dislocari subterane,cu efecte de nebanuit pt romani,in simultan beneficiem si de un cutremur politic,initiat de Klaus Iohannis, imunul din Cotroceni, care ar putea afecta viata de zi, cu zi a romanilor.
Cutremur pe verticala si pe orizontala existentei noastre, frica, teama si groza s-ar putea instala printre oameni, avand in vedere cele doua ipostaze.
Natura la fel ca si scrutinul democratic, sunt mai puternice decat omul, iar omul politic Klaus Iohannis,in nemernicia lui, incearca sistematic sa-si impuna vointa ,ca autoritate suprema,precum un demiurg, creator al propiului univers .
Agresivitatea paranoidului, o poate justifica numai un medic specialist in domeniul psihiatric, nicidecum noi, in calitate de electorat consecvent, ce ne prezentam ciclic la urne.
Solutia pentru Romania: Suspendarea lui Johannis! Orice alta abordare este un esec previzibil!

Posted on decembrie 28, 2016, in informatii utile, socio-politic. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Te uiti la ei …se cearta ,arunca cu murdarie unii pe altii. nu-i intereseaza ca oamenii mor arsi in case ,ca sunt super saraci

  2. Mai urât chiar decât neamț, este sas ( tigan) , caracterul o demonstrează pe deplin, lacom,apucător, se dedă la orice, vânzări d copii,pt interese personale. Cine ni l-a adus pe cap , sa nu aibă liniște până ce sasul cu toată gașca lui nu plătesc toate pagubele făcute tarii si românilor! Deci URGENT SUSPENDAREA LUI SI A GUVERNULUI LUI ZERO !!!!

  3. care sunt argumentele constitutionale pentru o suspendare?

    • Te rog sa explorezi atitudinile presedintelui in exercitiu, faptele care-i determina complicitatea la fals si uz de fals ale sotiei si soacrei decedate. Vezi hotarirea definitiva a Curtii de Apel Brasov.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.