Stomatologie, tratament endodont in Bucuresti

Stomatologie, tratament endodont in Bucuresti

9-1024x678Cand este in discutie subiectul stomatologie, la mine in familie, baiatului meu ii este teama. Fie ca-i vorba de o vizita la medicul stomatolog pentru un tratament endodontic sau pentru niste banale sfaturi pentru un zambet sanatos, baiatul meu se impotriveste. Greu de convins!
In mod sigur aceasta atitudine se datoreaza faptului ca, atunci cand era mai mic, a trebuit sa mearga la un cabinet de stomatologie, pentru un tratament endodontic, iar in momentul in care, medicul stomatolog, a decis ca este nevoie si de un aparat dentar, s-a impotrivit cu incapatanare.
Pentru aceea dintre dumneavoastra care nu stiu in ce consta un tratament endodontic, am sa explic pe scurt. Este un tratament efectuat mecanic pentru dezinfectarea canalelor radiculare cu anumite substante si, in final, obturatie de canal care consta in „sigilarea” canalului radicular

Acum, realizati la ce a fost supus baiatul meu, in acel cabinet de stomatologie si intelegeti, de ce ii este teama.

In ziua de azi, tehnologia avansata este cea care ofera servicii stomatologice performante. Medicii stiu sa se comporte cu un copil, pentru ca acesta sa nu mai aiba teama, de un medic stomatolog.
O clinica cu medicii bine pregatiti si tehnologie de ultima generatie, este CITYDENT. De luni pana vineri, intre orele 10-21, in Bucuresti, pe Str. Teheran nr. 2, la etajul 2, medicii, din clinica CityDent, ofera tratamente si solutii personalizate pentru fiecare pacient.

De ce sa alegeti un cabinet de stomatologie modern precum CITYDENT:

Clinica de stomatologie CITYDENT dispune de medicii profesionisti, bine pregatiti, a caror  rezultate dau incredere pacientilor.

Citydent ofera solutii avantajoase pentru finantarea unor tratamente stomatologice si estetice, de care pacienti au nevoie.

Clinica ofera pachete de asigurare BUPA. Acestea pot fi consultate si incheiate chiar la sediul de pe Str. Teheran nr. 2.

Vreme cand teama de dentist era prezenta, atat la copii, cat si la adulti, a apus. De acum, increderea ca vom beneficia de tratamente stomatologice eficiente, este evidenta datorita mediciilor profesionisti si a tehnologiei de ultima generatie.

PS. La inceputul articolului, spuneam de teama pe care baiatul meu o are fata de medicul stomatolog. Sper ca aceasta sa dispara.

 

 

Posted on iunie 16, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: