Romanii sunt impartiti

Romanii sunt impartiti in buni si rai, in grasi si slabi, in urati si frumosi, in bogati si saraci, in stangisti si dreptaci, in sanatosi si nebuni intr-o tara rupta si ea in doua parti!
Partidele conduse de baieti cu epoleti, lideri politici si politicieni superficiali, colac peste pupaza, un presedinte de tara inalt la stat si mic la sfat!
Servicii secrete care au tolerat furtul banului public, uneori prin tacere si complicitate, alte ori din lipsa de patriotism!
Institutii ale statului vulnerabile , de la cel mai inalt nivel pana in zonele administratiei publice locale!
Justitie lipsa, securitate sociala abandonata!
Pai cum naiba sa fie bine, cand e rau? Ne-om vindeca vreodata?

Posted on iunie 17, 2017, in socio-politic. Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. Când orice este condus de smenari, infractori cu sau fără epoleti, totul se duce dracului.

  2. din toată această mizerie politică ,cei mai afectaţi vor fi românii de rînd !!! De 27 de ani ,sîntem conduşi de nişte curve aservite UE+USA !!! RÎND PE RÎND ,FIECARE PARTID CARE A AJUNS LA COMANDA ACESTEI ŢĂRI ,A FOST SIMPLU EXECUTANT AL ROMÂNIEI

  3. Asa se „conduce” si manipuleaza o tara , usor! Securitatea a fost puternica si pe timpul lui Ceausescu , dar acum are totul in maini. De la oameni pana la afaceri! Pun pe cine vor ei in functiile cheie!

    • Nu e bine deloc ! Eu nu am uitat ce a facut Ponta si cine este el ,dar prietenii nu vor sa analizeze cum conduce Dragnea partidul si tara …A împrumutat vicii si metode de la Basescu ,pe care le acceptați cu prea mare ușurintă ..

  4. Simplu…conduce cine trebuie ..adica Secu …ei sant peste tot ..ei au facut aceasta Românie inertă si inepta ….mai santem cîțiva care comentam…in curand nimic …vom spune bancuri …si vom face ce stim..munca pentru salarii tip ajutor social.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: