Avantajele videochatului practicat din studiourile specializate

model-videchat-glamour-1024x536Sa nu ma intrebati cine este inventatorul videochatului ca nu stiu ce sa va raspund, dar ca si activitate, pot spune ca un studio de videochat, capteza multa atentie in lumea intreaga si continua sa creasca, ca si numar de persoane interesate.

Acum este stiut faptul ca aceasta activitate, poate fi facuta in doua moduri: de acasa si dintr-un studio specializat.

Noile modelele, care vor sa-si inceapa cariera, in acest domeniu isi pun, desigur, intrebarea: Sa lucreze de acasa sau dintr-un studio specializat?

Eu am sa va enumar cateva din avantajele videochatului practicat din studiourile specializate.

Studioul este acel spatiu amenajat special pentru activitatea de videochat, organizat pentru un mediu de lucru profesionist, placut si eficient.

Un studio pe langa confortul sporit si o locatie centrala, mai ofera si o echipa profesionista, care se ocupa in permanenta de suport, pentru a facilita munca modelelor.

Un foarte mare avantaj este si acela ca lucrand intr-un studio, persoana respectiva nu va fi nevoita sa-si rezolve problemele tehnice sau de orice natura. Acestea intra in sarcina studioului. Modelul trebuie doar sa se focuseze pe munca de zi cu zi.

Facilitatile de care dispune un studiou, precum Glamour Studio, nu prea le poti avea acasa si, ma refer aici la internet de mare viteza, suport tehnic non-stop, instruire pentru a invata cum sa se comporte cu fiecare client si alte accesorii.

Intr-un studio decorurile pot fi variate. Despre calitatea imaginilor ce sa va mai zic, ele sunt redate cu cu ajutorul camerei full hd.

Si, un ultim avantaj, pe care il mentionez, e cel legat de legalitate. Lucrand de acasa nu vei beneficia de forme legale (adica, contract de munca). Dar, sunt studiouri care nu fac angajari fara forme legale. Acestea fiind platitoare de taxe si impozite iar angajatele au contract de munca.

Eu am vorbit doar de avantaje, dupa cum ati observat, dar voi puteti sa vorbiti (comentati) si despre dezavantaje…E liber la comentarii si pareri diferite, fireste!

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi profitabila.

 

Posted on ianuarie 12, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. suta la suta aleg…studiourile specializate!

  2. Tara noastra este lider mondial in videochat, deci cred ca este un subiect de interes general

  3. Posibil sa nu fim lideri mondial, dar este un domeniu care ofera multe avantaje si este bine sa se discute deschis despre el.

  1. Pingback: Comunicat de presa | alexasport

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: