Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă este un om integru, cu o experiență profesională și politică greu de egalat, care ne va onora din poziția de Prim Ministru al României. În calitate de șef al delegației social-democrate în legislativul de la #Bruxelles, aceasta a făcut o treabă excelentă în comisiile din care face parte, luptând pentru apărarea intereselor țării noastre. Este de asemenea, extrem de apreciată atât în interiorul partidului cât și în afara lui, mai ales datorită felului în care reușește de fiecare dată să găsească varianta de mijloc.


Ceea ce este cu adevărat extraordinar însă în situația de față este că #România va avea în persoana doamnei Dăncilă primul său Prim Ministru femeie, un lucru care ne onorează ca țară. Cred că a sosit momentul să arătăm că suntem o țară care sprijină participarea femeilor în poziții cheie, lucru pe care sper că îl înțelege și Președintele Iohannis.
Dincolo de acest lucru însă, ceea ce mă bucură cel mai mult este că nominalizarea făcută azi de PSD este una pe bază de merite, care reflectă cu adevărat munca depusă. Doamna Dăncilă are în spate o experiență politică de mai bine de 20 de ani, a evoluat în PSD fără să sară peste etape, și de aceea, cred că va fi un Prim Ministru bun pentru #români. O felicit pentru nominalizarea primită.

Posted on ianuarie 20, 2018, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. ESte de toata isprava.Felicitari maxime!

  2. Tot din Teleorman???PSD a sabotat vizita premierului nipon!!!!DE CE????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: