Rafturi pentru scule

Rafturi pentru scule

Sunt convins ca niste rafturi scule pentru masini, va vor fi de folos daca sunteti un meserias, care isi desfasoara activitate de zi cu zi, folosind diferite scule. Cele mai sigure rafturi scule auto, pot fi realizate de profesionisti de la StoreVan. Fie ca detineti un autoturism comercial marca: Ford, Citroen, Fiat, Iveco,  Mercedes-Benz, Renault, Peugeot sau Dacia, oamenii de la StoreVan, va vor prezenta solutiile cele mai bune pentru a avea un raft auto, de calitate care sa va satisfaca necesitatile.
Practic veti avea un atelier mobil, ca cel din imaginea atasata, care o sa va fie de folos, in munca de zi cu zi.

Rafturi auto pentru autoturisme comerciale

Toate solutiile pe care meseriasi de la StoreVan le-au creat, au fost pentru a eficientiza spatiul disponibil al autoturismelor comerciale. Rafturile auto si accesoriile sunt realizate intr- un mod inteligent si practic. Sunt rafturi auto disponibile si permit scurtarea timpului si efortului de realizare.
Practic, pentru orice client se poate gasi o solutie adecvata la nevoile sale si, nu in ultimul rand, pentru bugetul de care dispune.

Beneficiile unui raft auto realizat de StoreVan

Raturile auto realizate de StoreVan, au trecut cu succes testul de impact, dupa o noua norma europeana, ECE-R17. Testarea s-a facut la o viteza, la impact, avand 50 km/h.

De asemenea, este certificata GS pentru realizarea de portbagaje si suporturi pentru scara, la autoturismele comerciale.

Pentru oferta completa de rafturi auto, puteti lua legatura cu profesionisti de la StoreVan telefonic la nr.: 0212317797, 0744369374 sau prin e-mail office@storevan.ro.

Daca va doriti rafturi auto, de calitate pentru autoturismul comercial pe care il detineti,  doar de la StoreVan, le puteti achizitiona. De ce? Pentru ca StoreVan nu doar vinde ci si produce cele mai bune rafturi auto pentru autoturismele comerciale, avand o experienta foarte mare in acest domeniu.

Asadar, un vehicul comercial poate fi transformat, acum, intr-un atelier mobil, atat de necesar in munca de zi cu zi. StoreVan, are solutii pentru orice marca de vehicul comercial, trebuie doar sa intrati in contact cu firma respectiva din Bucuresti sau Buzau.

 

 

Posted on ianuarie 21, 2018, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: