Cine sa fie la Educație?

Numai gândul că ar numi-o pe Andronescu la Educație imi scurt-circuitează respirația ca la o veste despre moarte, accident sau o iremediabilă pierdere. Să te întorci la o figură a trecutului – numai și simbolic vorbind – când viitorul școlii este cea mai dezbătută problemă la nivel internațional în termeni de transformare, inovație, schimbări îndrăznețe de paradigmă e ca un cinic scuipat pe fața ăstora care mai speră. Singura salvare a țării ăsteia este felul în care pregătim creierele și mentalităților copiilor de azi. Singurul proiect de țară care merită acum sunt copiii. Ce convingeri, așteptări și intelect punem acum în ei este singura investiție care poate să ne scoată din rahat. Din impostură, analfabetism și istoricele noastre complexe de inferioritate.
Cu oameni la decizie care și-au dat deja măsura înțepenirii si ipocriziei ideologice n-o să mai fie aer de respirat în țara asta.

Update 

Surse politice, bine informate, au declarat pentru cotidianul online DC News ca portofoliul Educatiei va fi preluat de doamna Mihaela Hunca, deputat de Botosani.

Posted on ianuarie 22, 2018, in socio-politic and tagged . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Cand credeam ca nu poate fi mai rau..

  2. Da, trist…În unele zile am speranță de o schimbare în bine, iar apoi ma gândesc că homeschoolyng este o șansă reală la educație!

  3. unii pot zice ca nu.i tradare mai mare decat aceea sa.ti parasesti tara. Lasati ca vedem ce facem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: