Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

academia-de-traduceri Te afli intr-o situatie dificila pentru ca nu gasesti un traducator, pentru o limba straina, care nu e atat de cunoscuta? E o urgenta traducerea si legalizarea unui document din limba japoneza, de pilda, in limba romana si nu gasesti un traducator autorizat? Ai nevoie urgenta de  traduceri legalizate, de cea mai buna calitate?
Raspunsul la aceste intrebari vine de la Academia de Traduceri! Aici vei gasi traducatori in toate limbile pamantului. Echipa Academia de Traduceri, ofera calitate si flexibilitate. Cu un simplu click poti avea solutia rapida nevoilor tale.
Comunicarea cu un membru al echipei, se poate face si online prin intermediul unui chat disponibil pe pagina celor de la academiadetraduceri.ro. Raspunsul la intrebarile tale vor fi disponibile in prima zi lucratoare.

Vrei o oferta de pret la documentele pe care le doresti traduse, nimic mai simplu. De luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00, trimiti o solicitare si primesti un raspuns rapid, la nr. de telefon 004 0748 069 069 sau pe adresa de e-mail: contact@academiadetraduceri.ro.

Beneficiile Academiei de Traduceri.

  1. Traduceri legalizate in toate limbile: asiatice, europene, slave, arabe, etc. La Academia de Traducei sunt traducatori nativi, astfel traducerea unor documente se realizeaza rapid.
  2. Calitatea traduceri este garantata de existenta Certificatui de Calitate ISO, standardul european in domeniul traducerilor.
  3. Comenzile se pot face prin e-mail, telefon sau direct la sediul biroului din Bucuresti, la orice ora.
  4. La Academia de Traduceri gasim servicii complete de apostilarea documentelor, traducere si legalizare sau  interpretariat.

Academia de Traduceri este foarte bine organizata pe domenii: economic, juridic, medical, stiinte, asigurari, telecomunicatii, marketing, fashion, etc.

Cu o echipa de peste 300 de traducatori autorizati, Academia de Traduceri, este lider pe aceasta piata, putand efectua orice traducere, in cel mai scurt timp. Nu cred ca mai exista cineva care sa puna la indoiala profesionalismul celor de la Academia de Traduceri.

Un ultim aspect, mai doresc sa-l mentionez. Academia de Traduceri face livrarea documentelor oriunde in lume, iar plata se poate face, acum si online.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi frumoasa!

 

 

Posted on februarie 20, 2018, in personale and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Sunt profi cei de la Academia de traduceri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: