Suntem şi buni, şi răi!

 

Suntem şi buni, şi răi!

Suntem buni, atunci cand nu batem pe nimeni si „rai” atunci cand iesim invingatori de pe terenul de sport, fireste! La ce va gandeati? „Fotbalul este un sport de echipă ce se dispută între două echipe alcătuite din 11 jucători fiecare. La începutul secolului 21 era jucat de peste 250 de milioane de jucători în peste 200 de țări, ceea ce îl face cel mai popular sport din lume. Se joacă cu o minge sferică pe un teren dreptunghiular, acoperit cu iarbă, cu câte o poartă la fiecare capăt. Scopul jocului este de a înscrie goluri introducând mingea în poarta adversarului. În afara portarului, ceilalți jucători nu se pot folosi de mâini pentru a manevra mingea. Câștigătorul meciului este echipa care a înscris mai multe goluri la încheierea partidei”…conform wikipedia. Mai este supranumit si sportul rege! De unde vine aceasta dragoste noua pentru voi si veche pentru mine, „fotbalul” si de care voi aflati acum. Simplu ! Intr-una din zilele de weekend, ale copilariei mele, am ajuns la stadionul din localitate insotit de cativa prieteni! Acolo am vazut 11 vlajgani in tricouri albe si alti 11 vlajgani in tricouri albastre care alergau dupa o minge, sa o bage in poarta. Simplu, am zis noi!
Ajunsi acasa, nu aveam porti si-am legat cate o sfoara de copaci. Ne-am impartit in doua echipe si-am inceput alergare dupa minge s-o varam in poarta adversarilor…Terenul era un loc viran din cartierul in care locuiam…Da, pe vremea copilariei mele erau astfel de terenuri si copaci prin cartier. Acum trebuie sa mergi si sa platesti o suma frumusica la sala sau la un teren sintetic, ca sa poti alerga dupa o mingie! Ehee… ce vremuri!!
Acum, ca se apropie turneul final european, gazduit si de Arena Nationala, miza este una uriasa. Calificarea!!! Hai, Romania! Impreuna putem invinge! Impreuna suntem puternici!

 

Posted on aprilie 11, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Florentin Drăgănescu

    sanse mici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: