Ce sa intimplat cu tine omule?

Multi, dintre ai mei cunoscuti, deseori, ma intreaba : Ce sa intimplat cu tine omule? Eu, stiu bine la ce fac referire,dar fac pe nestiutorul,chipurile,nu inteleg la ce fac aluzie, astfel, vine si continuarea intrebarii: Tu (adica eu), nu ai fost asa, cine te-a facut(prostit) sa fi astfel?Te-ai pocait?!!!!!
Sincer,ceea ce fac azi,este un mister chiar si pentru mine!De ce?Deoarece,eu nu am avut astfel de inclinatii niciodata,si mult mai mult de atit,am fost tocmai inversul a ceea ce sunt si fac in prezent!!
Multa ”lume” crede ca este doar o ”perdea’,sau,ceva temporar..deoarece,marea majoritate nu pot sa ”inghita” ca unul ca mine,poate deveni OM..si inca ce fel de om?Care nu mai iese in lume,nu mai glumeste, nu mai petrece, nu se mai culca cu femei straine, s.a.m.d…iar ocupatia de baza este ”scormonitul” in trecut!
Un alt ”soi” de curiosi/curioase, spun astfel:..Pai acu te poti pocai,dupa ce ai facut toate minunile de pe lume!..Raspunsul meu, ramine acelasi ca intodeauna:..Dragilor si dragelor,cand faceam acele lucruri,eram tanar si nebun,si de multe ori le faceam in nestiinta de cauza,deoarece ma comportam si eu ca ”Turma”..sa nu fiu interpretat gresit;Nu judec pe nimeni,ci efectiv,spun ceea ce a fost si ceea ce sa intimplat,ca,doar nu pot inventa lucruri apoi sa le pun in spatele cuiva..daca,multi oameni nu mai recunosc ceea ce au facut in trecut,asta,nu inseamna ca nu au facut ceea ce au facut!!Altii,au dat uitarii,multe din faptele lor trecute,le-au trecut in ”nefiinta”,dar asta nu inseamna ca au fost sterse din ”Filmul_Vietii”.

,,Bucura-te,tinere,in tinereta ta,fii cu inima vesela cit esti tinar,umbla pe caile alese de inima ta si placute
ochilor tai;dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata.
Goneste orice necaz din inima ta,si departeaza raul din trupul tau;caci tinereta si zorile vietii sunt trecatoare.”(Eclesiastul 11;9,10)

Am fost crescut eu astfel, de cei care mi-au dat viata, m-au educat pe aceasta ”linie”?
Nu,nu si nu,dar pentru asta,eu,nu-i voi judeca nici macar o fractiune dintr-o clipita,deoarece,ceea ce a fost;Asa a trebuit sa fie!..iar eu,cel de azi,nu sunt obligat sa fac ceea ce au facut inaintasii mei,ci dimpotriva,daca sunt un om ”calculat”,ar trebui sa pun in balanta tot ceea ce s-a petrecut,apoi sa trag o concluzie finala,iar aceasta,ar trebui sa-mi spuna adevarul,atit despre mine,cit si despre cei care au fost inaintea mea.Nimic ma logic!

,,Domnul indreapta pasii omului,dar ce intelege omul din calea sa?”(Pildele 20;24 . M-am tot gandit si m-am tot analizat,si nu am reusit sa gasesc in trecutul meu un lucru bun de lunga durata,pe care sa-l fi facut, pentru a merita,ceea ce scrie in pilda de mai sus,adica,sa mi se dea dreptul de a intelege,ceea ce multi altii nu inteleg;Calea parcursa,si cea pe care trebuie sa o parcurg!
Totusi am gasit un raspuns:Bunicii mei,Ioan si Ana,pacea fie peste sufletele lor!Amen si Amen.
Oameni drepti,care,tot timpul cautau sa nu iasa din cuvintul lui Dumnezeu,dar din pacate in acele vremuri
nu aveau cum sa inteleaga care este;Adevarata_Cale_Spirituala!Datorita sacrificiului lor,am primit eu,
acest merit!Eu,am fost nepotul lor,dar m-au crescut exact ca si pe copilul lor,poate mai bine,deoarece au fost mult mai in varsta,si erau mult mai rabdatori si mult mai instruiti de viata in cele ale educatiei,etc.

,,Inceteaza,fiule,sa mai asculti invtatura,daca ea te departeaza de invataturile intelepte„.(Pildele 19;27) Nu sunt eu,cel care le stie pe toate,dar am fost nevoit sa studiez cite putin din fiecare,ca altfel nu puteam ”cantari” lucrurile!Ceea ce urmaream eu sa aflu chiar la inceputuri,era ceva de ”natura” mai mult personala,apoi cu timpul am intrat mult mai adanc in problema.Spre norocul meu,in acele timpuri ma gaseam in Israel,radacina si temelia celorlate concepte religioase care au ca baza,conceptul monoteist!
Astfel am avut sansa sa cercetez ”RADACINA”,ca altfel,nu aveam nici o sansa sa inteleg cum sta treaba cu totalitatea lucrurilor,deoarece,daca nu cunosti-Inceputul,nu cunosti nimic!Plus de asta,din auzite sau citite,nu iti poti face o parere 100%,dar daca esti la fata locului,poti fi martor la tot ceea ce se petrece,si nu poti fi indus in eroare,deoarece;Ai vazut si ai trait pe pielea ta!Sa nu uitam ca:”Nu exista padure fara uscaciuni”..iar cea mai grozava greseala pe care o poate face un om in viata lui,este:Sa judece pe cineva
in lipsa acestuia!Mult mai mult de atit,sa nu uitam ca;Un singur Judecator Suprem,judeca totul fara pic de greseala!

Reclame

Posted on martie 23, 2014, in personale and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: