Mileniul trei!

Mileniul trei? Ce mare branza, cu cat inaintam in timp, lumea(omul) tampeste tot mai rau! In copilarie eram de o naivitate iesita din comun, ii asteptam pe mosi (niculae&gerila alias craciun) mai mult decat imi asteptam mama!! Chiar daca eram foarte mic, stiam ca trebuie sa ma pregatesc din timp (sa fiu cuminte), ca altfel, nu imi aduce mosul prea multe.. Hmm..Cea mai tampita si proasta educatie,sa-ti cresti copilul intr-o minciuna,tapetata cu povesti,cum sunt cele scornite de crestini!! Nu voi intra in celelalte culte, islam, budha,etc.etc.

Poate spune cine ce o vrea,dar eu raman la aceasi idee; Minciuna, cat ar fi de mititica, tot Minciuna se cheama,iar acela care se imprieteneste cu Ea_Minciuna,nu va ajunge prea departe…,
,,Nu te imprieteni cu omul manios,si nu te insoti cu omul iute la manie,ca nu cumva sa te deprinzi cu cararile lui,si sa-ti ajunga o cursa pentru suflet” (Pilde 22-24). Cu alte cuvinte:
„Spune cu cine te insotesti,ca sa iti spun cine esti!”

Comportamentul omului poate influenta chiar si apa (acest fapt este demonstrat stiintific.), care nu are nimic de a face cu intelectul sau liberul arbitru. Asa ca, iti dai seama ce efect are comportamentul (anturajul) omului asupra altor oameni? Nu doar comportamentul omului poate avea efect asupra omului, ci chiar si muzica, poate avea o influenta foarte puternica asupra psihicului uman, si acest fapt este demonstrat stiintific. Sa nu mai aduc in discutie celelalte tampenii omenesti,iar una dintre ele este Tembelevizorul.
-Ce poate invata un om dintr-un meci de fotbal?
-Ce se poate invata dintr-o tembelenovela??

Un copil caruia i se citesc povesti nemuritoare,cand va ajunge mare nu va fi multumit niciodata. Tot la fel si un copil crescut in fata tembelevizorului, dar acesta va devenii si agresiv.
-Ce poate invata un copil de la niste parinti care se dezbraca in vazul tuturor, apoi se ingramadesc unul in altul de parca ar fi o turma de nebuni..!!

Rezultatul,il arata Realitatea, asa ca, voi continuati sa mancati din farfuria minciunii,ca treburile se vor rezolva de la sine!

„Caci iata,vine ziua,care va arde ca un cuptor!Toti cei trufasi si toti cei rai, vor fi ca miristea, ziua care vine ii va arde,zice Domnul ostirilor,si nu va lasa nici radacina nici ramura”(Maleahi 4-1)

Stimati oameni, sa nu uitam un fapt concret si usor de priceput; Orice inceput trebuie sa se si sfarseasca!Ceea ce a inceput in 1914(Noua oranduire),se apropie de sfarsit.

 

Posted on iunie 16, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: