Pe cararea dintre lumi

Pe cararea dintre lumi…
Daca am fi fost educati in spiritul dreptatii si al iubirii, garantat nu am fi ajuns in acest stadiu de balbaiala, ca mai bine nu-i pot zice! Omul zilelor noastre traieste intr-o nebunie sora cu moartea, unii nu mai stiu ce sa faca de atata bine, iar altii sunt intr-o continua batalie, o parte sa-si sporeasca avutul, o alta parte sa-si plateasca datoriile la banca, iar altii cum sa supravietuiasca. Asta-i viata omului evoluat!! Cine doreste sa vada lucrurile altfel, sa-i fie de bine, alegerea este libera..

Zica cine ce o vrea, eu voi ramane la aceasi concluzie…Tot si Toate au acelasi numitor comun, si nimic nu se poate intampla fara voia Divinitatii! Un singur Dumnezeu pentru tot universul, inseamna si o singura ideologie! Asa ca, nu trebuie sa fi prea destept ca sa pricepi acest lucru, in schimb trebuie sa fi sincer cu tine insuti, iar aceasta sinceritate trebuie sa cuprinda toate punctele de vedere, ca altfel, nu iti vor fi luminate cotloanele creierului si ale inimii, iar daca nu va fi lumina clara peste tot, nu ai cum sa vezi, pe unde calci…si uite asa, iti calci in picioare propria viata!

Multa vreme m-am intrebat: Cum de nu poate pricepe lumea adevarul? Nu a trebuit sa astept prea multa vreme ca raspunsul sa-mi sopteasca..~Efectiv, omul nu vrea sa afle adevarul! Cum poate fi explicat acest fenomen, din moment ce aud foarte multi oameni care spun tocmai inversul!! DA-Omul doreste sa afle adevarul, dar un adevar care sa-i satisfaca dorintele! Un astfel de adevar il propovaduiesc si religiile inventate de om, fiecare isi urmareste propriul interes, dar il pune pe seama interpretarii, mai bine zis, interpreatrea mea este cea adevarata! Exemplul cel mai concret il putem observa la crestini si musulmani, care au ca temelie aceasi Biblie primita de Moise pe muntele Sinai, Tanahul sau Vechiul Testament, pe care-l interpreteaza fiecare dupa nevoile proprii, si mult mai mult de atat, aceste religii inventate de om se impart si ele in mult mai multe culte si idei,chipurile,fiecare cu adevarul lui..
O nebunie mai mare decat asta,NU poti intalni niciunde!Dar cui ii pasa..Fiecare cu adevarul lui!

„Domnul indreapta pasi omului,dar ce intelege omul din calea sa?”(Pilde 20:24).
Dupa mai multe ”intamplari” nu prea placute s-a ”intamplat” tragedia, astfel s-a trezit la realitate bunicul meu drag, mai bine zis, a inteles mesajul Divinitatii. Ceva asemanator mi s-a ”intamplat” si mie, trezirea la adevar, nu a fost tocmai usoara…si mi-a luat ceva timp ca sa imi dau seama ca de fapt este tot un mesaj al Divinitatii. Nu am cuvinte destul de frumoase ca sa-i pot multumi bunului Dumnezeu, pentru tot si pentru toate cele primite, indeosebi pentru intelepciunea care mi-a dat, ca altfel nu aveam cum sa inteleg acel mesaj, si intelepciunea pe care mi-o da clipa de clipa,ca altfel nu as avea cum sa disting lumea in care traiesc.Multumesc,multumesc,multumesc Doamne,Dumnezeul universului!

Posted on august 20, 2014, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: