Barbie va fi personajul principal într-un film

Celebra păpuşă Barbie va fi personajul principal într-un film de lungmetraj live-action, care va înfăţişa o versiune modernă a lui Mary Poppins, au anunţat producătorii peliculei, companiile Mattel şi Sony Pictures. Filmările vor începe probabil până la sfârşitul anului, conform usweekly.

Spre deliciul generaţilor de fani, personajul Barbie îşi va etala aptitudinile şi calităţile pentru a face fapte bune, precum o Mary Poppins modernă, dând viaţă personalităţii ei pline de veselie şi optimism, potrivit relatărilor producătorilor.

Scenariul filmului va fi conceput de Jenny Bicks, scenarista filmului „Ce-şi doreşte o fată – What a Girl Wants”, şi va fi produs de Walter F Parkes şi Laurie MacDonald („Bărbaţi în negru 3 – Men în Black 3”).

Producătorii au precizat că ” Barbie este cu adevărat o legendă, un simbol cultural ale cărei alegeri în carieră au fost la fel de nelimitate ca şi garderoba ei … Speranţa noastră este de a prezenta toate aceste aspecte ale lui Barbie într- o abordare modernă a personajului, care poate încânta cinefili de toate vârstele.”

Pelicula va expune întâmplările năstruşnice prin care trece Barbie şi un birocrat stresat, care caută o asistentă, creând situaţii hazlii, a precizat o sursă pentru Hollywood Reporter.

Păpuşa Barbie a fost produsă de compania americană de jucării Mattel şi lansată pe piaţă în martie 1959. Păpuşa a fost creată de omul de afaceri Ruth Handler, care s-a inspirat de la păpuşa Bild Lilli din Germania.

Posted on aprilie 24, 2014, in informatii utile and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: