N-ai iubit sau iubită? Poți închiria. Cele mai ciudate produse vândute pe Taobao

Magazinul online chinezesc Taobao este unul dintre cele mai mari din lume. E o combinație între eBay și Amazon. În prezent are peste 500 de milioane de utilizatori înregistrați.
Magazinul online are o gamă vastă de produse, iar jurnaliștii  au întocmit o listă cu cele mai ciudate. Iată care sunt printre cele mai ciudate produse:

1. Drone pentru autorități guvernamentale. În luna noiembrie a anului trecut, rebelii sirieni anunțau că au doborât o dronă care era manevrată de guvern. Imediat ce imaginile acestui aparat au apărut pe internet s-a demonstrat că aceasta este vândută de Taobao și este produsă de o companie chinezească.

2. Un iubit de închiriat. Anul nou chinezesc este un prilej pentru reuniunile de familie. Însă aceste întâlniri pot fi stresante pentru persoanele singure.

Pe Taobao au apărut diverse persoane care se ofereau, pentru diverse sume, să însoțească persoanele singure și să se dea drept iubite sau iubiți la reuniunile de familie.

3. Scorpioni vii. Pe Taobao, scorpionii sunt chiar foarte căutați. Sunt cumpărați și crescuți în acvarii, iar armura cozii este considerată hrană sănătoasă în bucătăria chinezească.

4. Săpun din lapte matern. O femeie spune că face săpun cu laptele matern pentru că „rămâne” de la fiul ei. Cei care vând astfel de săpunuri spun că „fac pielea mai catifelată”.

5. „Poezii pentru suflet”. Un utilizator oferă la vânzare poeme pentru o donație de 50 de cenți. Ofertă este din luna august, anul trecut, iar până acum au fost făcute doar două donații.

Posted on aprilie 23, 2014, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: